Zonnescherm

De zonwering trends van 2017

Zonwering , 0 Reacties

Wilt u dit jaar zonwering plaatsen, of is uw oude zonwering aan vervanging toe? Dan kunt u zich verdiepen in de trends van 2017 wat buitenzonwering betreft. Uiteraard bent u vrij in uw keuzes, maar laat u eens inspireren door trends en kleuren welke veel gezien worden dit jaar. Wat zijn de trends van 2017 precies? Waar let je op als je dit jaar zonwering laat plaatsen en wat zijn de nieuwste ontwikkelingen? Lees hier over de trends van 2017.

Zonwering die bij u past

Eén van de grootste trends van 2017 is, om te kiezen voor de zonwering die bij u past. Steeds vaker laten mensen zonwering helemaal aanpassen aan hun smaak, ze kiezen niet meer voor traditionele kleuren, maar kleuren die passen bij het huis en het interieur. Er zijn veel strakke designs te zien. Zonwering is niet alleen maar nuttig, maar maakt steeds meer deel uit van de inrichting en het interieur.

Zonwering met automatische bediening

Steeds meer mensen kiezen ervoor om zonwering aan te schaffen welke automatisch bediend kan worden. U hoeft op deze manier niet meer alle luiken in uw huis handmatig te laten zakken, maar die kan met een druk op de knop of zelfs met een tijdslot. Daarbij komt ook dan mensen vaker kiezen voor zonwering welke te bedienen is via een app. Stelt u zich bijvoorbeeld eens voor dat u van huis bent en het wordt die dacht onverwachts erg heet. U kunt dan via de app, op afstand, de zonwering alsnog laten zakken en thuiskomen in een heerlijk koel huis.

Rolluiken met een extra inbraakbeveiliging

Deze ontwikkeling speelt in op de huidige trend waarin we zien dat er steeds meer wordt ingebroken. Door rolluiken aan te schaffen met een extra inbraakbeveiliging, maakt u het inbrekers veel moeilijker om uw huis binnen te komen.
Rolluiken met een extra inbraakbeveiliging zijn voorzien van lamellen die blokkeren wanneer het rolluik opgetild wordt. Zo is het optillen bijna onmogelijk.

Kindveilige zonwering

Zonwering welke kind veilig is, is gemaakt zodat kinderen zich minder makkelijk bezeren aan onderdelen van de zonwering, zoals kortere kettingen en knoppen die hoger geplaatst worden. Zo worden onveilige situaties voor kinderen voorkomen. Kinderen raken niet verstrikt in het koord van de zonwering omdat deze te hoog hangt en ze er niet bij kunnen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken.

Kleurentrends in 2017

Uiteraard zijn er ook weer verschillende trends te zien wat kleuren betreft. Omdat ook zonwering nu helemaal aan te passen is aan uw smaak, kunt u kiezen voor een van deze kleuren. Grijstinten worden veel gebruikt in het interieur dit jaar. Dit is een uitloper van de altijd veel gebruikte pasteltinten, welke elk jaar lijken terug te komen. Grijs is een wat meer gangbare kleur en conventionele kleur, die ook vaker lijkt terug te komen. Daarnaast zijn natuurtinten ook erg in trek in 2017. Vooral woudkleuren, zoals groen, grijs en blauwgroen worden veel gebruikt. Dit geeft een wat frissere en natuurlijk draai aan uw inrichting.

Bron: Mir Bvba